Onze visie 

QCert is van mening dat het certificeren op een andere, betere manier kan. QCert houdt in dit kader dan ook rekening met de cultuur van een organisatie, zoekt nadrukkelijk naar draagvlak voor haar bevindingen en wil een audit vooral praktisch houden.  Voor veel MKB organisaties is een certificatietraject vaak een (te) grote investering terwijl een ISO gecertificeerd managementsysteem van grote inhoudelijke en commerciële waarde kan zijn!

QCert helpt daarom graag en vakkundig uw certificering betaalbaar, haalbaar en uitvoerbaar te houden. QCert verleent haar diensten tegen een fair tarief, veelal honderden euro's per dag goedkoper dan de meeste certificerende instanties. Ook stemt QCert het aantal benodigde dagen voor het uitvoeren van een audit nauwkeurig af op uw organisatie zodat u als klant nooit het gevoel zult krijgen dat de audit onnodig lang duurt. Omdat alle correspondentie met onze (toekomstige) klanten online verloopt kunnen wij als organisatie maximaal efficiënt opereren waar u als klant direct van profiteert. 

Heeft u een vraag over onze organisatie en/of dienstverlening? Stuurt u ons dan een email naar info@qcert.nl, binnen 24 uur ontvangt u onze reactie!